Alexandru Coliba

0 %
Alexandru Coliba
Front-end Developer
Wordpress Developer
Prestashop Developer
 • Tara:
  Romania
 • Oras:
  Iasi
 • Varsta:
  28
WORDPRESS
PRESTASHOP
JAVA
GOOGLE ADS
FACEBOOK ADS
 • Comunicare in proiect
 • Livrare la timp
 • Testare produs
 • Seriozitate

Cum alegi cuvintele cheie pentru campaniile de Google Ads?

martie 2, 2023

Cum alegi cuvintele cheie pentru campaniile de Google Ads?

Alegerea cuvintelor cheie potrivite este esențială pentru a ajunge la publicul țintă și pentru a obține rezultate eficiente în ceea ce privește campaniile de publicitate pe Google. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să alegi cuvintele cheie potrivite pentru anunțurile tale:

 1. Identifică obiectivele campaniei tale: În primul rând, trebuie să ai o înțelegere clară a obiectivelor campaniei tale. Ce vrei să obții prin această campanie? Dorința ta este de a atrage mai mulți clienți, de a vinde mai multe produse, de a-ți crește notorietatea brandului sau de a crește traficul pe site-ul tău web? Răspunsurile la aceste întrebări te vor ajuta să identifici cuvintele cheie potrivite pentru campania ta.
 2. Folosește cuvinte cheie relevante: Cuvintele cheie trebuie să fie relevante pentru produsele sau serviciile tale. Gândește-te la termenii pe care clienții tăi i-ar folosi atunci când caută produsele sau serviciile tale pe Google.
 3. Folosește cuvinte cheie specifice: Cuvintele cheie specifice te ajută să atragi clienți interesați de produsele sau serviciile tale exacte. De exemplu, dacă vinzi telefoane mobile, cuvinte cheie specifice ar fi “telefoane mobile Samsung” sau “telefoane mobile ieftine”.
 4. Folosește sinonime și variante ale cuvintelor cheie: Folosind sinonime și variante ale cuvintelor cheie poți ajunge la un public mai larg. De exemplu, în loc de “telefoane mobile ieftine”, poți folosi și “telefoane mobile la prețuri mici”.
 5. Evită cuvinte cheie prea generale: Cuvintele cheie prea generale, cum ar fi “telefoane mobile”, pot atrage un public larg, dar nu neapărat și un public interesat de produsele sau serviciile tale specifice. În plus, aceste cuvinte cheie pot fi costisitoare și pot fi concurențiale.
 6. Folosește instrumente pentru cercetarea cuvintelor cheie: Folosind instrumente pentru cercetarea cuvintelor cheie, cum ar fi Google Keyword Planner sau SEMrush, poți găsi cuvinte cheie relevante și potrivite pentru campania ta. Aceste instrumente îți pot oferi, de asemenea, informații despre popularitatea cuvintelor cheie, nivelul de concurență și costul estimat pe clic.

În concluzie, alegerea cuvintelor cheie potrivite pentru campaniile tale de publicitate pe Google este un proces important și necesită timp și cercetare.

Posted in Noutati
Write a comment