Alexandru Coliba

0 %
Alexandru Coliba
Front-end Developer
Wordpress Developer
Prestashop Developer
 • Tara:
  Romania
 • Oras:
  Iasi
 • Varsta:
  28
WORDPRESS
PRESTASHOP
JAVA
GOOGLE ADS
FACEBOOK ADS
 • Comunicare in proiect
 • Livrare la timp
 • Testare produs
 • Seriozitate

De ce am nevoie pentru a crea un website?

martie 6, 2023

De ce am nevoie pentru a crea un website?

Există câteva lucruri de care ai nevoie pentru a crea un website, inclusiv:

 1. Un nume de domeniu – acesta este adresa web a site-ului tău, cum ar fi www.numelesitului.com.
 2. Un serviciu de găzduire web – acesta este un server care găzduiește site-ul tău pe internet și îl face accesibil pentru vizitatorii tăi.
 3. Un plan de design și conținut – acesta este modul în care site-ul tău arată și se simte, precum și informațiile și conținutul pe care le vei afișa.
 4. Un limbaj de programare web – dacă intenționezi să creezi site-ul tău de la zero, va trebui să înveți un limbaj de programare web, cum ar fi HTML, CSS sau JavaScript.
 5. Un CMS (sistem de management al conținutului) – dacă nu vrei să înveți un limbaj de programare, poți utiliza un CMS, cum ar fi WordPress sau Joomla, care îți permite să creezi și să gestionezi site-ul tău fără a fi necesară cunoașterea programării.
 6. Un buget – costurile pentru a crea un site web pot varia, în funcție de serviciile pe care le utilizezi și de cât de complex este site-ul tău.

În general, pentru a crea un site web vei avea nevoie de o combinație dintre aceste elemente, în funcție de nevoile tale specifice și de ceea ce îți dorești să realizezi cu site-ul tău.

Doresti sa lucrezi cu noi?

Oferim servicii profesionale de creare a site-urilor pentru clienți din diverse industrii, inclusiv comerț electronic, afaceri locale, turism, educație, sănătate și multe altele. În general, procesul de creare a unui site implică următorii pași:

 1. Consultare inițială: ne vom întâlni cu tine pentru a discuta despre nevoile și obiectivele tale, precum și despre specificațiile și cerințele pe care le ai pentru site-ul tău.
 2. Planificare: vom crea un plan de acțiune și vom stabili un termen limită pentru crearea site-ului.
 3. Design: vom crea o schemă de design personalizată pentru site-ul tău, ținând cont de preferințele tale și de obiectivele de afaceri.
 4. Dezvoltare: vom construi și dezvolta site-ul tău, integrând funcționalitățile necesare și asigurându-ne că acesta este compatibil cu toate browserele și dispozitivele mobile.
 5. Testare și lansare: vom testa site-ul pentru a ne asigura că este funcțional și sigur, iar apoi vom lansa site-ul la nivel global.
 6. Suport și întreținere: vom oferi suport continuu și întreținere pentru site-ul tău, asigurându-ne că acesta rămâne actualizat și funcțional.

Prețurile și termenii de livrare variază în funcție de complexitatea proiectului și de cerințele specifice ale fiecărui client.

Dacă dorești să afli mai multe despre serviciile noastre de creare site-uri, nu ezita să ne contactezi. Suntem bucuroși să discutăm cu tine despre proiectul tău și să găsim soluția perfectă pentru nevoile și obiectivele tale de afaceri.

 

Posted in Noutati
Write a comment